BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!!! :)

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Prosze o przetłumaczenie tekstu (grozi mi 1 na koniec,a to moja ostatnia szansa:/)

W przyrodzie najbardziej lubię drzewa i rośliny,ich zielony kolor sprawia iż moje myśli uspokajają się i mogę naprawdę się zrelaksować.Mieszkańcy drzew mam na myśli
przede wszystkim ptaki, których śpiew pozwala mi przenieść się do innego świata .
Uważam że gdyby nie drzewa świat byłby ponury i smutny bez spokoju i zapomnienia

BŁAGAM POMÓŻCIE !!!!
Moze 3 bedzie!

W przyrodzie najbardziej lubię drzewa i rośliny,ich zielony kolor sprawia iż moje myśli uspokajają się i mogę naprawdę się zrelaksować.

In der Natur mag ich am liebsten Bäume und Pflanzen. Deren grüne Farbe beruhigt meine Gedanken und ich kann mich dabei richtig entspannen.

Mieszkańcy drzew mam na myśli przede wszystkim ptaki, których śpiew pozwala mi przenieść się do innego świata .

Die Baumbewohner, hier meine ich die Vögel, die mit ihrem Vogelgesang mich in eine andere Welt versetzen.

Uważam że gdyby nie drzewa świat byłby ponury i smutny bez spokoju i zapomnienia

Ich meine, ohne Bäume wäre die Welt düster und traurig ohne Frieden und Vergessenheit.

Grüße...

« 

Brak wkładu własnego