Przetłumaczenie opisu dnia w czasie przeszłym.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam!

Chciałbym was poprosic o pomoc, poniewaz musze jakos zdac do nastepnej klasy ;p A jestem zagrozony tylko z niemieckiego :( Za zadanie mialem opisac swoj dzien w czasie przeszlym. Tekst jest bardzo prosty ;) Przetlumaczylibyscie go? Z gory dziekuje ! :)

Wstałem o 7:00. Wykąpałem się, zjadłem śniadanie, spakowałem się i wyszedłem do szkoły. Miałem 8 lekcji i w domu byłem o godzinie 15:00. Następnie zjadłem obiad i wyszedłem na rower. Po powrocie, poszedłem z kolegą do sklepu. Około godziny 18:00 odrobiłem lekcje, i oglądałem telewizję. O godzinie 21:00 zjadłem kolację i grałem na komputerze. Koło 23:00 poszedłem spać.
Siemka wszystkim mam ogromną prośbe o przetłumacznie tego dialogu:
Tytuł: Spotkanie
-mezczyzna: witaj kochanie dawno sie nie widzielismy
-kobieta: bardzo dawno dobrze ze juz jestes-całuja sie
-meczyzna wyjmuje kwiatki ale diabrł jest podstepem scina i on daje je kobiecie
-kobieta: co to ma byc jak mozesz ty ty gnojku...
-i tak sie rozstaja .... prosze o wytłumaczenie tego w perfekcie
http://docs.google.com/Doc?id=dgw28x2b_20j8c4n5

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie