List z Anglii

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam
Chciałbym prosić o przetłumaczenie następującego listu na język niemiecki. Jeśli były by jakieś nieścisłości ze strony j.polskiego to proszę o poprawienie w tłumaczenie.

Pozdrawiam
------------------------

Cześć

Piszę do Ciebie w związku z wyjazdem do Anglii. Bardzo mi sie tam nie podobało, ponieważ obsługa i ludzie byli negatywnie nastawieni i nie robili tego o co prosiłem. O pogodzie to nawet nie wspominam. Było deszczowo i zimno. Jedzenie do niczego, podane zimne albo niesmaczne. W hotelu brudno i jeszcze myszy! Wycieczka po Londynie była wielkim niewypałem ze strony organizatorów, ciągłe nieścisłość z tym co mówił przewodnik i szybkie tempo oglądania. W basenie zimna woda i do tego jeszcze dużo komarów. Trasa powrotna była długa w niewygodnym autobusie w którym niemiło pachniało. Myślę że następnym razem wycieczka okaże się lepszym wypoczynkiem niż ten.

Pozdrawiam

« 

Zertifikat Deutsch

»

Życie, praca, nauka