Czy mozecie mi pomoc w przetlumaczeniu listu do mojego chlopaka? Z góry dziekuje...
Hi G.
Dlaczego nie odpisałeś na mój ostatni list? Może on nie doszedł? Mam nadzieję, że na ten mi odpiszesz. U mnie wszystko po staremu. Rok szkolny już się powoli kończy, teraz tylko wystawienie ocen i 2-miesięczne wakacje. Egzaminy poszły mi średnio, jeszcze nie wiem ile punktów dostałam, ale mam nadzieję, że do wybranej szkoły się dostanę. Jeśli tak, od września będę dojeżdżać autobusem, codziennie!
Wiem, że u Ciebie też wszystko okej. Szkoda, że nie mogłeś być wczoraj w Schlochau. Nie wiem czy wiesz, ale widziałam dzisiaj twojego tatę, wraz z kilkoma innymi osobami. Na hali sportowej w Czarnem, czyli w moim mieście. Mój tata jest dyrektorem tej hali... A ja się uczę w gimnazjum przy niej. Jeśli zapytasz swojego tatę na pewno będzie wiedział o kogo chodzi.
U mnie już chyba nic ciekawego się nie zdarzyło. Teraz codziennie mam próby do bierzmowania, do śpiewu, na wieczorek (kończę gimnazjum więc mamy taki wieczór pożegnalny, taka mała studniówka). Ogólnie: odpocznę dopiero, gdy dostanę świadectwo ukończenia gimnazjum.
Przepraszam, że rozpisałam się tak o sobie, a nie piszę nic do Ciebie, ale nie mam na jaki list odpisywać...
Pozdrów wszystkich, wierzę, że wygrałeś zawody na których wczoraj byłeś.
Em91