Kto wie co to znaczy??

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Hey co to znaczy?
Hallo... ja mir geht es gut... hast du msn oder so? ist besser als dauernd emails... msn: ..........
einfach mal ausprobieren... fotos kann ich nicht alle anschauen...
Prosze pomóżcie
Moja psiapsióła zrobiła sobie konto i nikt jej nie odpisuje i postanowiłam tutaj wysłaś może ktoś pomoże?Błagammmm :(
to znaczy mniej wiecej:
czesc
u mnie wszytko dobrze
masz msm (chyba jakis komunikator) lub coś? jest lepsze niż stałe/ciągłe meile (stałe e-mailowanie)
łatwo sprawdzić/wypróbować
fotek nie moge wszystkich obejrzeć/zobaczyć

cos mi się to słabo klei :p ale się starałam
BaRDZO dziękuje :*:*:*:*:*
A jak napisac:
Czemu nie możesz obejrzeć zdjęć?
Mam komunikator GG cały czas możemy ze sobą rozmawiać: to jest mój numer:..........
Lub mam komórke to jest mój numer.....
Innych komunikatorów nie mam niestety.

Prosze o przetłumaczenie:*:*
Prosze o pomoc PANI JESIEN
Warum kannst du nicht die Fotos anschauen?
Ich habe eine Nachrichtenübermittlung GG und wir können ständig miteinander reden. Das ist meine GG-Nummer: ..........
Ich habe auch Handy. Das ist meine Handynummer: .........
Ich habe leider keine andere Nachrichtenübermittlungen
Bardzo dziękuje :*:*
Jak napisac?..
Jak będzie Ci sie chciało to odpisz!! I wyślij mi swoje zdjęcie żebym wiedziała że to naprawde Ty.!!
A jak bd. sie porozumieć na tym GG jak ja umie tylko troche niemiecki?Masz tam kogoś kto umi Polski?? Papa Justina
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia