Jak spedzam wolny czas

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

hej bardzo was prosze o pomoc w napisaniu wypracowania min80 slow na temat Wie kann ich die Freizeit Verbringen .....prosba bo ja wogole nie czaje tego jezyka;/
Prosze napisz po Polsku, poniweaz z Polskiego jestem taki dobry jak Ty z niemca.
I ja wtedy chetnie prztlumacze Ci Twoj tekst. Objecuje! Ale prosze tylko 80 slow!
Ja najchetniej w wolnym czasie chodze na dlugie spacery.Czesto wyjedzam z rodzina na wakacje lub ferie zimowe.Bardzo lubie jedzic na nartach i plywac w morzu.Uwielbiam pilke siatkowa codziennie z kolezankami przed blokiem gramy.Z mam czesto udajemy sie na wycieke rowerowa.Czasmi gdy nie mam juz sily na spotr czytam ksiązki i czasopisma mlodziezowe.Bardzo lubie sluchac muzyki szczegolnie hip hopu i muzyki house.Codziennie takze siedze na gg uwielbiam rozmawiac godzinami z przyjaciolmi.W wakacje czesto chodze na dyskoteki i robimy ogniska na ktorych spotykamy sie cala paczka i jest barzo przyjemnie.Ogolnie najbardziej lubie sport i spotykac sie z przyjaciolmi

to by bylo tyle dzieki z gory pozdrawiam:*:*:*
Ja najchetniej w wolnym czasie chodze na dlugie spacery.Czesto wyjedzam z rodzina na wakacje lub ferie zimowe.Bardzo lubie jedzic na nartach i plywac w morzu.Uwielbiam pilke siatkowa codziennie z kolezankami przed blokiem gramy.Z mam czesto udajemy sie na wycieke rowerowa.Czasmi gdy nie mam juz sily na spotr czytam ksiązki i czasopisma mlodziezowe.Bardzo lubie sluchac muzyki szczegolnie hip hopu i muzyki house.Codziennie takze siedze na gg uwielbiam rozmawiac godzinami z przyjaciolmi.W wakacje czesto chodze na dyskoteki i robimy ogniska na ktorych spotykamy sie cala paczka i jest barzo przyjemnie.Ogolnie najbardziej lubie sport i spotykac sie z przyjaciolmi

to by bylo tyle dzieki z gory pozdrawiam:*:*:*

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie