proszę o pomoc w przetłumaczeniu

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Idealny wygląd mojego, wymarzonego chłopaka. Przede wszystkim wysoki, albo po prostu wyższy od partnerki, najlepiej od 1.70 do 1.90 cm. Dobrze zbudowany, żeby nie był za chudy no i też za gruby. Włosy: kolor jak dla mnie jest obojętny, blond, brąz lub czarne, ale jeśli chodzi o długość to krótkie, uczesanie też jest ważne nie za bardzo ekstrawaganckie, ale i też nie za skromne. Oczy dla mnie są najważniejsze uważam, że mówią o całym wnętrzu i pięknie człowieka. Najbardziej podobają mi się niebieskie. Muszą jeszcze zwracać uwagę na mnie i na moje oczy. Nos zwyczajny nie za duży. Następnie Uśmiech szeroki, ciepły i serdeczny. Po prostu powinien być przystojny. No i jeszcze ładnie opalony ciemna karnacja bardzo pomaga. Po prostu, żeby dbał o siebie i swój wygląd. Osobiście podoba mi się jak chłopak ma na sobie modne ubranie.
Ale jak każdy wie najważniejszy jest charakter. Ta więc musi być szczery, wesoły, opiekuńczy. Powinien być odważny, ale nie może krzywdzić słabszych. Ma dobre serce, jest kulturalny i dobrze wychowany. Musi mieć jakąś pasję na przykład granie w piłkę nożną. Musi być większy ode mnie, tak żeby moja dłoń chowała się w jego. Musi być blisko i trwać przy mnie, kiedy mam problemy. Milczeć, kiedy słowa są niepotrzebne. Ważny jest także jego uśmiech, który powinien być ciepły i serdeczny. Powinien zawsze o mnie się troszczyć i wybierać to, co dla mnie jest najlepsze.
Jak zapewne dla każdej kobiety tak również i dla mnie wygląd jest ważny. Staram się, choć raz w tygodniu, znaleźć czas na basen i aerobik. Dbam o swoja cerę używając różnych kosmetyków.
napisałam tekst o swoim iedeale i teraz to musze przetlumaczyc i mam z tym problem, proszę o pomoc

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie