do przetlumaczenia,prosze o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

witam,bardzo prosze o przetlumaczenie.z gory dziekuje

-jestem zaniepokojona twoim trybem zycia.Zacznij dbac o swoje zdrowie i swoj wyglad.Jak bedziesz sie klasc tak pozno i spac 3 godziny i jesc jeden posilek dziennie to zachorujesz na powazna chorobe.Zacznij jesc przynajmniej 3 posilki dziennie.Kladz sie spac najpozniej o 23,i spij 8 godzin.Sport rowniez jest zdrowy i bardzo wazny dla zdrowia.,zacznij go uprawiac.Wieczorem o 18 przez godzine pobiegaj.Ja codziennie biegam wieczorem przez godzine,jem trzy razy dziennie,a miedzy posiłkami jem owoce i pije sok.Kładę sie spać o 22 i śpie 8 godzin.I dlatego jestem zdrowa.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie