List o nowej kolezance!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

CZEsc MAgda !!. Na poczatku mojego listu chciałabym cie serdecznie ucałowac i zapytac jak tam zdrowie,.chciałam ci powiedziec ze poznałam prze miła osobe ma na imie asia Ktora wywarła na mnie duze wrazenie . tym ze pomogła innym ludziom w potrzebie .. a ja lubie takie osoby ktore tez lubia pomagdac ludzi ą.. Ostatnio Wybrałam sie z asia na zakupy. pokazałam jej pare fajnych sklepow z ubraniami. POszłysmy do najlepszej lodziarni na lody , aby pogadac sobie o wszytskim .. i lepiej sie poznac. JEst ona osoba otwarta, miła, umie wysuchiwac , smiac sie .. tez jest zakrecona jak ja i dlatego ja bardzo lubie. PLanowałysmy sobie ze kiedys wyruszymy do Egiptu i pozwiedziamy duzo fajnych zabytkow bedzie super. Chciała bym cie jhak najszybciej zobaczyc , a przedewszystkim zapoznac cie z asia bo naprawde warto przyjedz do mnie jak najszybciej bede czekac. POzdrowienia Agata.
:*** Chciałaym zeby ktoś ten list napisałm mi po niemiecku Bardzo prosze !!!!!!!!!!!

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie