Kto przetlumaczy na polski??:P

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Sie ist nicht nur eine sehr gute Lehrerin, sondern auch als Mensch ist sie sehr rücksichtsvoll. Sie beurteilt nicht nach dem Aussehen oder gar nach der Familienzugehörigkeit, sondern nach dem Können und nach dem Wissen.

All das macht aus ihr solch eine Persönlichkeit, die ich noch nie kennen lernen durte und die ich mir immer gewünscht habe.

Ich weiß nicht einmal, ob sie eine eigene Familie hat. Aber ich glaube, dass sie eine solche Familie hat, denn sie kann sich in die Lage eines Jugendlichen sehr gut versetzen.
Sie ist nicht nur eine sehr gute Lehrerin, sondern auch als Mensch ist sie sehr rücksichtsvoll. Sie beurteilt nicht nach dem Aussehen oder gar nach der Familienzugehörigkeit, sondern nach dem Können und nach dem Wissen.

On nie jest tylko bardzo dobra nauczycielka, ale takze jako czlowiek jest bardzo taktowna. Ona nie ocenia kogos po wygladzie czy z jakiej rodziny ten ktos jest, tylko ocenia wedlug umiejetnosci i wiedzy.

All das macht aus ihr solch eine Persönlichkeit, die ich noch nie kennen lernen durte und die ich mir immer gewünscht habe.

Wszysto to robi z niej taka osobowosc, ktora jeszce nigdy nie udalo mi poznac i zawsze zyczylem sobie taka nauczycielke.

Ich weiß nicht einmal, ob sie eine eigene Familie hat. Aber ich glaube, dass sie eine solche Familie hat, denn sie kann sich in die Lage eines Jugendlichen sehr gut versetzen.

Nie wiem nawet, czy ona ma swoja wlasna rodzine. Ale mysle, ze tak, bo przeciez ona moze sie przeniesc bez jakichkolwiek problemow w stan/pozycje molodego czlowieka. (jak ja na przyklad)

Idz juz spac!!!
dzieki slonko na prawede mi pomoglas:*:*:*:

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego