iwik pomóż tylko w TOBIE nadzieja....

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

MAM DO CIEBIE JESZCZE JEDNĄ PROŚBĘ,ABYŚ MI TO TEŻ PRZETŁUMACZYŁA ZUPEŁNIE O TYM ZAPOMNIAŁAM..;.
U mnie też wszystko dobrze.Ja też się uczę ale jestem już studentką ekonomii.Studjuję zaoczni, co drugi weekend. Zazwyczaj moje zajęcia zaczynają się o 8 i kończą o 19. Najbardziej lubię sobotnie ćwiczenia z : niemieckiego i statystki, oraz wykłady z finansów i psychologii. Nie lubię wykładów z matematyki.W matematyce mam problemy z zapamiętywaniem wzorów. Moim ulubionym wykładowcą jest Profesor Nowak, wykłada statystykę. To bardzo dobry człowiek z dośwadczeniem.Cieszy się dobrą opinią i jet sprawiedliwy. Czekam na odpis.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie