Proszę o przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

W weekend byłem w Wiedniu. Miasto było wspaniałe, pełne życia i zabytków. Miało piękne opery i teatry. Pierwszego dnia pojechałem do muzeum. Zobaczyłem w nim wiele ciekawych obrazów i rzeźb. Po wycieczce zajrzałem do jednej ze słynnych wiedeńskich kawiarni. Nazajutrz poszedłem odwiedzić stadion Austrii Wiedeń. Akurat był mecz więc zakupiłem bilet. Austria Wiedeń wygrała 2 – 0.Po meczu wróciłem do domu gdzie mile wspominam wyjazd.
Proszę o przetłumaczenie.(o ile to nie problem^^).
heh bo dla mnie to jest problem...^^
Niech mi ktoś pomorze:(
heh, tak wiem myślicie pewnie:

Nie chce mu się napisać ;[leń!, albo nie uczył się w szkole a teraz nie umie niech radzi sobie sam.Ale ja pierwszy raz uczę się niemieckiego, na korki mnie nie stać (nie ukrywam), a reszta mojej grupy uczy się Niemca parę lat a koleś wymaga ode mnie tyle co od innych. Czy jest ktoś kto ma chęć mi w tym pomóc?
musze napisac notke dla przyjaciela z niemiec... słaba jestem z niemieckiego a baba chce mnie zdołować.... pomóżcie. Dajcie mi krótką notatke gdzie bedzie:
-z jakiego powodu nie zrobisz zakupów
-lista zakupów
-gdzie najlepiej kupić
-gdzie są pieniądze
Prosze pomózcie
tu nikt nie zagląda:D
Temat przeniesiony do archwium.

»

Brak wkładu własnego