list do sw mikolaja

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

prosze niech ktos mi to przetlumaczy na dzisaj :*

Drogi Swiety Mikołaju!
Nadeszły kolejne świeta i ja jak co roku pisze do ciebie list. Mam nadzieje ze tak jak poprzednim razem tak i teraz spełnisz moje zyczenia.
Wtym roku starałam sie byc grzeczna i chyba mi sie to udało, pomagałam osobom które potrzebowały pomocy, wspierałam rodzine w cieżkich sytuacjahc i starałam sie wspierac ich dobra rada. Był to cieżki rok, wydarzyło sie wiele nie przyjemnych sytuacji, był placz i niepokój lecz były tez chwile szczescia i radości. świeta sa czasem kiedy człowiek zapomina o zły rzeczach i mysli tylko o tych dobrych pragnie spędzic je jak najprzyjemniej. Ja tak wlasnie bym chciała je spełnic, w rodzinnym gronie z usmiechem na twarzy a takze z radościa. Chciała bym ciebie prosic o kilka drobiazgów: szcescie dla mojej kochanej rodziny oraz dla kazdego, udanego sylwetsra w gronie znajomych oraz sukcesu w nauce!
Mam nadzieje ze uda ci sie spełnic te kilka rzeczy, z góry dziekuje

« 

Brak wkładu własnego

»

Brak wkładu własnego