list do kolezanki

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

bardzo prosze o przetłumacznie tego tekstu...
"czesc Madga bardzo ci dziekuje za list, dlaczego zdecydowałes sie na zielony kolor włosow? skad taka nagła zmiana? co mowia na twoja nowa fryzure znajomi..? Ja tez myslałam nad zmiana wygladu, byłam u wizazystki i udzieliła mi pare rad,powiedziała ze ładnie mi bedzie w krutkich włosach, jednak nie zabardzo spodobał mi sie ten pomysł, i zostałam przy swoim. Zafarbowałam włosy na blad. Wszyscy moi znajomi mowia ze to był dobry pomysł. Jestem zadowolona i ciesze sie ze postanowiłam cos zmienic, goraco pozdrawiam, czekam na twoj list.
Hallo Magdalena! Recht herzlichen Dank für deinen Brief. Wieso hast du dich für eine grüne Haarfarbe entschieden? Woher kommt diese plötzliche 180-Grad Veränderung ? Was sagen diene Freunde zu deiner neuen Frisur? Ich denke auch daran mein äußerliches Aussehen zu verändern. Ich war bei einer Stielberaterin und sie hat mir ein paar Ratschläge gegeben. Sie sagte mir, dass mir kurze Haare stehen würden. Doch ich fand diese Idee nicht so toll und ich blieb mit meiner Alten Frisur ( o to chodzi?)
Ich habe mir die Haare blondfärben lassen. Alle meine Bekannten sagen, dass das eine hervorragende Idee war. Ich bin damit zufrieden und ich freue mich, dass ich mich entschloss etwas zu verändern. Liebe Grüße
Ich warte auf deinen Brief.
Was sagen dEIne
da wäre noch zu verbessern:
... bei einer Stilberaterin
... ich blieb bei meiner alten Frisur
... blond färben
:)
dziekuje bardzo pozdrawiam:*
nie wiem co znaczy to słowko *Stilberaterin*..:(????
stylistka
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego