pomoc w napisanu maila

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

musze napisac kolezance maila i zawrzec w nim
* w jakim terminie mam wakacje (lipiec)
*ze moglabym przyjechac 17 lipca
*poprosic ja o potwierdzenie mozlwiosci przyjazdu
* ze ciesze sie ze spedzimy rasem czas
zlitujcie sie!!!! niech ktos mi pomoze :'(
Wybacz, tu nikt tego nie zrobi.
dlaczego? mecze sie nad tym pol dnia i nic nie moge wymyslec a ktos nie moeze mi pomoc pomimo ze jest to dla niego drobiazg?
Nie. Tutaj pomaga sie ludziom, ktorzy lubia niemiecki, cos potrafia i chca sie dalej rozwijac i poglebiac swa wiedze poza tym, czego moga nauczyc sie w szkolach. Tego, o co ty prosisz, nikt tutaj nie pochwala.
ok, dzieki! Nie każdy jest prymusem tak jak ty!!!
I jeszcze jedno chciec a nie umiec to inna sprawa ja napisalam juz 6 podbnych tektow.Mam do napisania jeszcze 4 ktore sa dla mnie trudne.Tego okurat nie umem i to nie znaczy ze nie chce sie rozwijac.
Wklej co zrobilas, jesli to bedzie zrozumiale to poprawie:)
mam wszystko przepisywac na kompa? to co umiałam to zrobilam to co w miare proste. mam z 4 klopot, a prosze tylko o 1! ale jesli chcesz zebym udowodnila ze pracowlam sama to przepisze to na kompa
Jak Ci sie nie chce to ok. Jutro cos wymysle bo juz jestem zmeczona.
Tak myslalem :-)
Jak tobie sie nie chce przepisac, to z jakiej racji ktos obcy ma robic twoje zadania? Zupelnie za darmo? Altruisci sa na wyginieciu :-) Tut mir Leid.
Wiesz co Madziu, mam lepszy pomysl. Zostaw tutaj email do twojego nauczyciela od niemieckiego, my cos odrobimy TWOJE zadanie i od razu je do niego wyslemy. Wtedy sie z pewnoscia nie przemeczysz.
odwalcie sie ode mnie! macie zero zrozumienia. A wy co belfry? czy co! po co mam przepisywac cos co rozbilam i uwazam ze nie ma potrzeby tego przepisywania. prosilam was o pomoc w tym czego nie potrafie~!!!!!! co za ludzie!! nie to nie ale nie rozumiem po co te komentarze zbedne!
a dociekliwy niektorym tłumaczy gotowe teksty a mnie sie czepia! Zależy od dnia pozioim pomocy?? Od humorku!? Nie rozumiem! Dziękuje ze okazną mi pomoc! Jestescie serdeczni...pozdr
ekhm.. wybaczcie moje wtrącenie, ale istnieje tu coś takiego jak wiadomość prywatna?
to wtracenie jest bez sensu! Cos ci przeszkadza?
ech, do prywatnych celów:P
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego