krótki opis dnia-proszę o pomoc w przetłumaczeniu

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Wstaję codziennie rano o godzinie 6.30. Idę do łazienki, kąpie się i myję zęby. Następnie jem śniadanie, które przygotowuje mi tata. Po śniadaniu zajmuję sie moim królikiem. Sprzątam mu w klatce i daję jemu jeść. O godzinie 7.15 pakuję plecak z książkami i drugim śniadaniem do szkoły. O godzinie 7.30 przychodzi koleżanka i razem jedziemy do szkoły. Do szkoły jedziemy tramwajem . W szkole jestem 8 godzin. Ze szkoły wychodzę o 14.30 i idę na tramwaj. W domu jestem o godzinie 15.00. Jak przychodzę do domu po szkole, to na stole czeka na mnie obiad i jem go razem z mamą i tatą. Po obiedzie myję naczynia. Następnie daję jeść mojemu królikowi i bawię się z nim. W między czasie rozmawiam z rodzicami o szkole i razem pijemy herbatę. O godzinie 17.00 odrabiam lekcje i uczę się. Wieczorem jem kolację i oglądam telewizję.
O godzinie 21.00 robię łóżko, kąpię się i idę spać.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie