Opis Obrazka

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam, bardzo proszę o pomoc w opisie obrazka, Mam to na zaliczenie roku a naprawdę nie mam pojęcia o j.niemieckim. Na obrazku można zobaczyć:

Młodą kobietę pakującą zakupy do samochodu. Obok kobiety znajduje sie malutkie dziecko. W tle widać jakiś duży supermarket. Scenka odgrywa się na parkingu dla klientów tego supermarketu.

Bardzo proszę o napisanie jakichś 6-7 łatwych króciutkich zdań. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Auf dem Bild sehe ich die junge Frau, die auf dem Parkplatz steht. Sie packt ihre Einkaefe in ihr Auto. Neben ihr steht ein kleines Kind, das ist warscheinlich ihr Sohn oder Tochter. Im Hintergrund sehe ich einen grossen Supermarkt

Mam nadzieje, ze pomogłam:)
Auf dem Bild sehe ich die Frau. Sie ist jung und schon. Sie steht auf dem Parkplatz. Sie packt ihre Einkaefe in ihr Auto. Neben ihr steht ein kleines Kind. Das ist warscheinlich ihr Sohn oder Tochter. Im Hintergrund sehe ich einen grossen Supermarkt.

Dopiero zauwazylam, ze ma byc siedem zdanek ;) Prosze:D
dzięki wielkie !
tysia może pomożesz swojej imienniczce, Bardzo proszę o pomoc temat mojego wpisu to u lekarza

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie