Prosze o pomoc... w napisaniu

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam!
Mam mega problem z napisaniem pracy na temat: Wo möchtest du deinen Traumurlaub verbringen? Musze dodac, ze ucze sie zaocznie a musz napisac prace kontrolna, a nie bardzo mozna zrozuymiec niemiecki w trybie zaocznym... Staralam sie pisac sama ale nic mi z tego nie wyszlo..;/:(. Wybralam sobie Anglie, ze tam chciala bym pojechac.. musze napisac conajmniej 10 zdan.
O to moje bledne zdania... wiem ze sa nie poprawne, ale sie bynajmniej staralam..;/
1). Ich werde ideal Traumurlaub ist zu England aus fahren.
2).Ich werde aurchstreifen Parlament und Big Ben möschten.
3).Am nachsten Tag gehen in Südlander Rand Tamiza oder ansehen Anblicke aus Brücke (tu nie wiem jak sie pisze most westerminskiego poprawnie) Westminsterski.

w koljenym zdaniach chciala bym zamiescic cos w stylu, ze moj brat oprowadzil by mnie po Londynie, zwiedzila bym muzeum, ze zatrzymalabym sie u niego na tydzien.
Z góry dziekuje za jaka kolwiek pomoc.
naprawde pilnie potrzebuje pomocy. Pozdr
Ich möchte nach Großbritannien fahren . Das ist mein Traumurlaub.
Ich werde mein Bruder besuchen. Er wohnt schon zimlich lange dort.
Seit langen interessiere ich mich für dieses Land und die Leute, die dort wohnen. Ich hoffe, dass das Wetter freundlich sein wird. Ich möchte das Museum der Natur Geschichte besuchen. Danach werde ich den Trum Big Ben besichtigen.
Im nächsten Tag werden wir das Museum des alten Geschichte zu besuchen. Der Spaziergang entlang Tamiza wird bestimmt wunderbar sein.
Wenn ich zurückkehre , werde ich mich mit meinen Bekannten treffen.

( ujelam tylko : Natural History Musemum , British Museum , Wieza Big Ben, )
ale nie wiem czy jest dobrze napisane moze ci ktos poprawi)
sorrry Turm :)
1Ana! Dziekuje Tobie bardzo:) uratowals mnie:) bardzo, bardzo dziekuje, jak juz wczesniej spominalam ucze sie zaocznie i jest nie mozliwe, abym sie nauczyla niemieckiego dobrze. Pozdrawiam Ciebie:)

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia