POMOC Potrzebna baaardzo ;))

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mam taką małą prośbę do jakiejś dobrej duszy, która zechce mi pomóc ;D.. W szkole zadano nam abyśmy korespondowali z niemcami przez internet.. i wiadomo nie chce pisac głupot, żeby nie było wstydu.. a zadanie zrobić trzeba :P.
Więc jeśli ktoś by miał ochotę mi sprawdzić te pare zdan to bym była bardzo wdzięczna :) :

Hallo Lejla !

Danke, aber ich denke dass ich bin nicht gut in Deutsch. Das ist hart Sprache.
Ja, ich habe die Schwester, sie ist 9 jahre alt.. hast du auch geschwister ?

I tu teraz kompletnie nie wiem jak napisać ''dziś był ciężki dzień, pisałam test z fizyki, której nie cierpię.. a jak Tobie minął dzień ?'' - no coś koło tego ;)

Z góry dziękuje ! :))))
Hallo Lejla !

Danke, aber ich denke, dass ich nicht gut in Deutsch bin. Das ist die schwere
Sprache.
Ja, ich habe eine Schwester, sie 9 Jahre alt.. Hast du auch
Geschwister ?

Das war für mich sehr anstrenger Tag. Ich bin sehr müde. Ich habe heute Physik Klassenarbeit geschrieben. Ich hasse Physik :) Und wie war deiner Tag ??

Schöne Gruße,
Xyz
Dziękuje ;)

»

Brak wkładu własnego