Przetłumaczenie krótkiej notatki!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam proszę o przetłumaczenie tych kilku zdań, z góry dziękuje! (Prosiłbym aby było to napisane takim prostym językiem ponieważ jest to moja praca domowa ;] )

Drogi Panie Schülz,
Przepraszam za kłopot ale w dniach 14-18 kwietnia byłem w Berlinie i byłem gościem w Pańskim hotelu, oczywiście nie mam zastrzeżeń, ponieważ hotel był idealny. Niestety w pokoju nr. 13 zostawiłem swój telefon komórkowy marki Nokia 3210 koloru szarego. Zależy mi na jego odzyskaniu ponieważ jest to prezent od mojej babci. Jeżeli znalazł Pan go prosiłbym o przesłanie go na poniższy adres, oczywiście pokryję wszelkie koszty transportu.

Z góry dziękuję,
xyz

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Studia językowe