Mój pokój
Mój pokój jest średniej wielkości. Dzielę go z moimi dwoma siostrami.
W rogu po lewej stronie stoi łóżko mojej siostry pokryte brązową płachtą, nad łóżkiem znajduje się okno na którym wisi firana. Na parapecie stoi wazon z tulipanami. Obok łóżka stoi moje biurko, jest ono w kolorze brązowym zrobione z drewna. W roku po prawej stronie stoi moje łóżko, które jest bardzo wygodne i pokryte bordową płachtą. Na nim leży poduszka oraz dwa duże misie. Nad moim łóżkiem wisi podłużny regał, na którym stoją pudła z upominkami oraz książki. Obok mojego łóżka są dzwi do sypialni moich rodziców. Za drzwiami stoi łóżko mojej drugiej siostry, które jest pokryte pomarańczową płachtą. Nad łóżkiem znajdują się ramki, a w nich nasze fotografie. Naprzeciwko łóżka mojej siostry stoi regał z książkami na którym znajduje się radio, a pod regałem znajduję się szafa na ubrania. Obok regału stoi biurko mojej siostry. Na nim stoi lampa oraz pojemnik na długopisy. Przy biurku znajdują się drzwi do przedpokoju. Za drzwiami stoi duża szafa w której znajdują się ubrania oraz stoją różne upominki.
Tapeta w moim pokoju jest pomarańczowa w paski. Dywan jest koloru niebieskiego.