OPIS IDEAŁU PIĘKNOŚCI PROSZE O POMOC! NA JUTRO!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

musze napisać na temat mojego ideału : zaczełam juz troche ale nie wiem czy jest to poprawne gramatycznie ...
Mein schönheitideal ist naturlisch und selbstbewusst Person. Das Aussehen ist für mich nicht wichtig. Die Personlichkeit ist am wichtigsten, vor allen der Humor.(może cos jeszcze oprócz humoru przyjdzie komuś do głowy)
chciałabym jeszcze napisać że musi być to osoba której mozna zaufac. idealny mężczyzna powinien być miły, odważny i opiekuńczy.
według mnie nie ma ludzi idealnych, dlatego liczy się piekno wewnetrzne, dobre serce a nie piękno ciała, które przemija (zmienia sie z upływem czasu)
Bardzo serdecznie z góry dziekuję za pomoc!!!
Mein Schönheitsideal ist eine natürliche und selbstbewusste Person. Das Aussehen ist für mich nicht wichtig. Die Persönlichkeit ist am wichtigsten, vor allem der Humor. ("może cos..." = a przyjdzie … tysiące slow…)

itd.
za poprawienie tego fragmentu dziekuje Mokotow (jakos mi ciężko jest znaleść jakieś inne cechy,a ty masz az tysiące słów to mógłbyś się podzielić :D) byłbym wdzięczna gdyby ktos mi przetłumaczył jeszcze to:
powinna być to osoba której mozna zaufac. idealny mężczyzna powinien być miły, odważny i opiekuńczy.
według mnie nie ma ludzi idealnych, dlatego liczy się piekno wewnetrzne, dobre serce a nie piękno ciała, które przemija (zmienia sie z upływem czasu)
(nie chodzi mi o to by było słowo w słowo tylko żeby oddawało sens tego co napisałam po polsku!!!)

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Życie, praca, nauka