pomoc jezykowa-tlumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo prosze o przetłumaczenie tego na jezyk niemiecki

Moim ulubionym hobby są samochody.Ja mam samochód i naprawiam go często.
Jeżdze nim z kolegami.Mam samochód od pieciu lat.Moim idolem jest Robert Kubica.
Moim hobby jest bieganie.Ja biegam codziennie wieczorem,niezależnie od pogody.Ogladam zawody w bieganiu w telewizji z kolegami.Biegam już od trzech lat.Ja interesuje się skokami narciarskimi.Lubie ogladac je w telewizji.Moim ulubionym skoczkiem jest Adam Małysz.
Meinen lieblingsten Hobby sind Autos. Ich habe einen Auto und repariere ich ihn sehr oft. Ich fahre mit meine Kollegen. Ich habe Auto von 5 Jahren. Mein Idol it Robert Kubica. Mein Hobby ist laufen. Ich laufe täglich abends, die Wetter ist nicht wichtig. Ich schaue Kämpfe in dem Laufen im Frenseher mit meine Kollegen. Ich laufe schon seit 3 Jahren. Ich interesiere mich für Schispringen. Ich mag sie im Fernseher schauen. Meinen lieblingsten Springer ist Adam Małysz.
Bardzo dziekuje
To tlumaczenie jest tak naszpikowane bledami, jak makowiec makiem.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie