KONIECZNA POMOC!!! BŁAGAM!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo bym prosiła kogoś kto umie j. niemiecki o pomoc... POMOCY!!! Potrzebuję przetłumaczenia tego tekstu na język niemiecki :

Mam 16 lat. Kończę już gimnazjum. Uważam, że jestem bardzo dobrą uczennicą.Czasem nawet sama z siebie jestem dumna. Lubię siebie. Interesuję się glownie muzyką - tańcem i śpiewem, ale na przyszlość mam mniej ambitne plany.
Gdy skończę Liceum Ogólnoksztalcące w Sycowie i kiedy zdam maturę pragnę iść do szkoly policyjnej, aby pracować w policji. Zaraz po tym chciałbym pójść na prawo jazdy i oczywiście w międzyczasie pracować. Nie wiem jak mi się życie potoczy, kiedy będę żoną z trójką dzieci, ale chcę iść na studia. Chodzi mi tu o zaoczne studiowanie - resocjalizację, oczywiście będę cały czas pracować.
Szczerze mówiąc po tej calej nauce, kiedy będę już pracowala i nie będę narzekala na wynagrodzenie to marzę o domku z ogródkiem, w którym miałabym wszystkiego rodzaju kwiaty i różne . Chcę mieć dobrego męża ( takiego w którym miałabym wsparcie, na którego zawsze mogłabym liczyć ) i oczywiście wspaniale dzieci. Zresztą moje dzieci mogłyby być tylko wspaniałe... Napewno będę miała też jakieś zwierzę. Fajnie by było gdybym poszła też na szybką emeryturę i w spokoju dożyła 100 lat.
To wszystko zdaje mi się strasznie odległe, ale wiem, że zanim się obejrzę będę już na studiach, a potem to już będzie z górki. Chciałabym być szczęśliwa - to wiem napewno.

Z góry bardzo dziękuję...
Ma to być poprostu wypracowanie o moich planach na przyszłość ...

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego