Prosze o przetłumaczenie na niemiecki:)

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Moim ulubionym sportem jest piłka nożna. Jest to jednen z najpopularniejszych sportów na świecie. W piłkę nożna gra sie na boisku o wymiarach 105 m - długości i 65 m- szerokość. Czas gry wynosi 90 minut (dwie połowy, każda po 45 minut). Natomiast jezeli jest remis sa grane dwie dogrywki po 15 minut każda. Jeśli po dogrywce nadal jest remis wykonywane sa rzuty karne. Moimi ulubionymi rozgrywkami są Mistrzostwa Świata oraz Mistrzostwa Europy. Znani piłkarze: (chodzi o to ze wypisze od myślinków) Piłka nożna daje mi dużo radości. Według mnie jest to najciekawsza dyscyplina sportowa. Moja ulubiona drużna czyli LECH POZNAŃ ( podpis pod zdjęciem bedzie) Prosze o szybkie przetłumaczenie. Moge oddac konto na torrenty org:)Jak tego nie prztłumacze to nei przejde do nastepnej klasy:(:(

»

Pomoc językowa