Mein langes Wochenende - w czasie perfekt

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Jeżeli mogę prosić to zależy mi na tym aby tekst bym napisany najprostszym językiem. Najlepiej jakby było na wieczór.

Długi tydzień spędziłem w domu z rodziną. Pierwszego dnia pojechaliśmy poopalać się nad San. Niestety dobra pogoda była tylko do 15 i musieliśmy wracać. Po drodze wstąpiliśmy na lody. W drugim dniu pojechałem z kuzynami w bieszczady. Pogoda była tak piętkna że postanowiliśmy zostaś na drugi dzień. Zachwycali się malowniczymi stokami górskimi. Szkoda że ten tydzień trwał tak krótko. Mam nadzieję że kiedyś powtórzę z nimi wyprawę w Bieszczady.
dobra to ja Ci to moge napisac na wieczorek będzie gotowe eheh, troche treść pozmieniam :P:P:P
Mein ganzes,langes Wochenende habe ich mit meiner Familie verbracht.Erste Tag sind wir nach San gefahren und wir haben sich dort gesonnt, aber nicht so lange, weil das Wetter sich geändert hat und es war regnerisch.Als wir nach Hause zurückgekommen sind,haben wir eine Eisdiele gemerkt,in der wir lockere Eis gegessen haben.Morgen nächstes Tages bin ich mit meinen Cousinen nach Bieszczady gefahren.Das Wetter war so schön, dass wir sich entschieden haben,noch eine Tag zu bleiben.Wir haben Landschaften bewundert und wir haben sich auch erholt.Schade,dass dieses Wochenende so kurz gedauert hat.Ich hoffe,dass wir noch mal in der Zukunft ein Wochenende zusammen verbringen.
dzięki serdeczne :)
oki nie ma sprawy :):):) drobiazg

« 

Brak wkładu własnego