Moj dzien w czasie PERFEKT

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam,
od dobrej godziny siedze nad zeszytem i probuje jakims cudem wykonac moje zadanie z niemieckiego, ktore mam na jutro (!)
Jednak chyba bez Was nie dam rady...
Chodzi o opisanie jednego ze swoich dni w czasie perfekt, jednak mam problem z samym zaczeciem ( gdy bede miec juz szablon i jako tako forme, to dalej sobie poradze...)
Tak wiec prosze, o przetlumaczenie paru wstepnych zdan, oczywiscie tez liczylabym sie z czasem i z wyrozumialoscia....

z gory dziekuje !!

Wstalam o 11 rano, wzielam prysznic i zjadlam sniadanie. Okolo godziny 14 spotkalam sie z przyjaciolmi.Po 15 Ja,Viki i Paula pojechalismy nad jezioro.
Popoludnie spedzilismy kapiac sie, opalajac i grajac w siatkowke.Wrocilysmy poznym popoludniem. Tego dnia wybralam sie jeszcze do kina z Mattem.

i dalej mysle,ze juz sobie poradze, patrzac na to jak te zdania beda zbudowane....

Buziaki!!!!!!!!

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie