to bardzo ważne a ja sobie nie radzę!Proszę o pomo

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo proszę o przetłumaczenie tego,nie mogę sobie poradzić!
Cześć!Mam ci tyle do opowiedzenia,że nie wiem od czego zacząć.Kilka dni temu byłam na wycieczce w Dreżynie,gdzie poznałam bardzo sympatycznego kolegę.To był mój drugi dzień pobytu w mieście i wybrałam się do kawiarni na lody.Gdy siadałam przy stoliku wpadł na mnie jakiś niezdarny chłopak i wytrącił mi lody z ręki.Bardzo sie zdenerwowałam,ale po krótkiej rozmowie okazało się że jest bardzo sympatyczny.Ma na imię Paweł i jest bardzo przystojny.Szybko nawiązaliśmy kontakt i polubiliśmy się,gdyż Paweł okazał sie bardzo wesołym i otwartym chłopakiem.Ma piękne niebieskie oczy brązowe krótkie włosy i opaloną cerę.Spotkaliśmy się już kilka razy i okazało się że mamy ze sobą dużo wspólnego.Oboje kochamy zwierzęta i lubimy spędzać czas na powietrzu, a w przyszłości che zostać weterynarzem.To naprawdę wspaniały chłopak z którym na pewno będę utrzymywać kontakt listowny i telefoniczny,a tydzień po moim powrocie obiecał mi że mnie odwiedzi.Ciesze się z tej znajomości. Pozdrawiam

Cześć Dorotko!Chciałabym Cię bardzo prosić o zrobienie zakupów na dzisiejszy wieczór.Niedaleko naszego bloku po prawej stronie jest mały sklepik czynny od 8.00 do 20.00.Kup w nim masło chleb i wędlinę,pieniądze zostawiam ci w filiżance na stole.

wiem że to długi tekst ale bardzo proszę

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie