proszę o pomoc:(

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

hej mam do napisanie z niemca opis dnia sportu w naszej szkole a kompletnie niewiem jak to napisac..czy ktos moglby mi przertumaczyc ten tekst??z gory dzieki:*
hej Justyna.Diekuje za twoj mily list i przepraszam,ze dopiero teraz odpisuje ale bylam bardzo zajeta.Opowiem Ci o Dniu SPortu w mojej szkole..Dzien Sportu w naszej szkole jest juz tradycja i jest organizowany co roku pod innym haslem.Tegorocznym haslem jest Sport to zdrowie!W tym dniu niemusimy sie uczyc dlatego wszyscy czekaja na ten dzien.Wszyscy o 8 rano spotykamy sie na boisku aby zaczac ten dzien poranna rozgrzewka.Potem mamy rozne zawody oraz turnieje w ktorych biora udzial rowniez nauczyciele.Jest bardzo zabawnie.Uczniowie biora udzial w miedzy innymi : bieg chlopcow i dziewczat,konkurs plastyczny,konkurs salatwkoy,gra w siatkowke oraz wiele innych.Po wszystkich zawodach ogloszone sa wyniki i kazdy jest nagrodzony.Dostajemy medale,owoce i rozne upominki.Dzien Sportu to naprawde niezwykle przezycie!!
Prosze o pomoc..

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego