proszę o pomoc w tłumaczeniu

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Muszę na poniedziałek napisać list do koleżanki. Nie umiem zbyt dobrze pisać po niemiecku a zależy mi na ocenie. Mógłby mi to ktoś pomóc przetłumaczyć??

Kochana Aniu!
Przepraszam ze tak dawno do Ciebie nie pisałam ale nie miałam zbyt wiele czasu. Wszystko przez wizytę gości w naszej szkole, o której chce Ci w tym liście opowiedzieć.
Niedawno naszą szkołę odwiedziła grupa uczniów. Przyjechali oni do nas aż z Austrii. W pierwszy dzień ich wizyty odbyła sie na sali gimnastycznej mała prezentacja przygotowana przez naszych kolegów ze szkoły w czasie której czytane były w języku niemieckim referaty oraz śpiewane piosenki i wykonywane tańce. Oni też mieli przygotowany pokaz o swoim kraju. Też tego dnia zwiedzali naszą szkołę, wspólnie z nami rozwiązywali konkursy i pokazywali swoje umiejętności sportowe. Dzień drugi spędzili w Krakowie. Do nas przyjechali dopiero wieczorem. Wspólnie bawiliśmy się na dyskotece i miło spędzaliśmy czas. Niestety po dyskotece musieli pojechać do swoich domów. Ale mimo to bardzo pozytywnie wspominam ich odwiedziny i mam nadzieję że jeszcze kiedyś nas odwiedzą.
(i jakieś zakończenie ale nei wiem co w takiej sytuacji napisać)
Bardzo proszę o pomoc :)
Tłumaczenie nie musi być dokładne.
zakończenie to np. serdecznie pozdrawiam czekam na odpowiedz xD Liczysz na to ze ktos npaisze całosc za ciebie? Sama napisz, ja ci sie postaram sprawdzic trochę :P

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie