pomoc przy liscie z niemieckiego

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

mam problem z przetlumaczeniem listu na niemiecki...jesli chodzi o ten jezyk jestem totalna noge bardzo prosze o pomoc z gory dziekuje

droga anja,
przepraszam ze tak dlugo do ciebie nie pisalam.w ostatnim liscie pisalas mi o swoim hobby teraz ja chciala bym podzielic sie swoim zainteresowaniem.moja pasja jest plywanie.odkrylam to juz jako dziecko na lekcjach nauki plywania.moim ulubionym stylem jest delfin.plywanie sprawia mi wiele radosci pozwala mi sie zrelaksowac.tego typu zainteresowanie wymaga poswiecenia oraz wytrwalosci.ale oplaca sie na zawodach szkolnych w gimnazjum zdobylam 2 miejsce .uwazam ze kazdy powinnien robic to co sprawia mu wiele przyjemnosci aby moc sie oderwac od szarej rzeczywistosci
pozdrawiam paula
bardzo prosze o pomoc mam to na jutro od tego zalezy moje zaliczenie :(
Liber Anna,
entschuldigung,dass ich so lange nicht geschrieben habe.Im letzten Brief hat sie von seinem Hobby geschrieben. Jetzt möchte ich dir von meinem Hobby schreiben. Ich interessiere mich für Sport und vor allem das Schwimmen. Als schon die Kinder habe ich mich diese Disciplin interessiert.Meine Lieblingsstil ist Delphin. Das Schwimmen bereitet mir viele Freude und sei Dank das Schwimmen kann ich entspannen. Dieses Hobby erfordert die Weihe und die Ausdauer,aber lohnt sich der Mühe. Im Gymnasium auf Wettspiel habe ich zweite Platz genommen. Ich finde,dass alle Menschen das machen soll,was viele Vergnügen machen,dass man von Probleme vergessen kann. Grüße und Küße Paula
wilekie dzieki naprawde ratujesz mi zycie :*

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie