Prosze o napisanie krótkiego e-mila

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Hej cchiałabym, zeby mi mktoś napisał krótki list po niemiecku:

Hej:)
Na począdku pragnę Cię przeprosić ze tak długo nie pisałam, ale czas mi na to nie pozwala mam dużo nauki. Co tam u Ciebie słychać? Angielski jest bardzo prosty Narazie mam same 5 ( u nas sa to najlepsze oceny, to tak jak u was 1 ). Kontakt mam tylko z Mateuszem bo chodzę z nim do klasy...Śliczne to zdjęcie co mi wysłałaś.:) Sebo Sofi i Ty pięknie wyszłyście.:) Ja jak będę miała jakieś zdjęcie fajne to też Ci wyślę.. Prześlij dziewczyną buziaki ode mnie:) Ja tez mam wielką nadzieje ze jeszcze sie zobaczmy ;*
może nie przetłumaczę cie tego dokłądnie bo niektórych zdań nie potrafię skonstruować, ale wiem o co chodzi w liście ;) Ja coś tam napiszę, ale zapewne zdażą mi się błędy także może ktoś jeszcze mnie poprawi ;P

Hallo,
Ich habe nichts schreiben, denn ich habe keine Zeit gehabt, und ich musste viele lernen. Wie geht's du? Englisch es sehr leicht, jetzt habe ich nur sehr gut Note. Ich chatte nur mit Mateusz, weil ich mit ihm zu Klasse gehe. Die Foto, du sendest mir ist schon! Sebo,Sofi und du seid sehr schon auf diese Foto ;) Send Küssen fur alle Mädchen. Ich hoffe wir treffen ;)
błędy są, ale raczej nikt się do poprawienia nie będzie kwapił... my tutaj się nie bawimy w odrabianie całych zadań domowych:p
to napisz jej na nowo ;P

« 

Nur deutsch

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie