ma to ma byc w czasie przeszlym bardzoprosze o pomoc
Cześć Marek
Dawno do Ciebie się nie odzywałem. U mnie, od ostatniego czasu dużo się nie zmieniło. Kupiłem nowy samochód i zmieniłem pracę. Obecnie pracuję w kiosku z zakładami lotto.
Dnia 22.11.2008 odbędzie się w Polsce historyczne losowanie lotto. Do wygrania jest aż 40mln zlotych.
W związku z tym mam bardzo dużo pracy. Polacy stoją w dużych kolejkach, aby kupić kupon. Ja też się skusiłem i postanowiłem zainwestować parę zlotych.
Liczę na szczęście. Mam nadzieję, że wygram przynajmniej połowę kwoty. Taka kwota sprawiłaby mi radość.
Spełniłbym swoje marzenia. Jeżeli wygram to kupię mały domek na wsi, a część pieniędzy zainwestuję. W najbliższe wakacje pojadę także na wycieczkę zagraniczną.
Najbardziej chciałbym pojechać do Afryki na safari.
Jest to piękne miejsce. Przyroda otacza człowieka. Pełno dzikich zwierząt, które można spotkać tylko w zoo. Cudowne krajobrazy i czyste powietrze.
Podczas pobytu w Afryce spędziłbym czas w małej wiosce z tubylczą ludnością. Chciałbym, aby pokazali mi swoje obyczaje. Pragnę poznać ich kulturę i zgłębić tajniki ich kuchni.
Spacerowałbym i oglądał przyrodę. Chciałbym zdobyć największy szczyt Afryki – Kilimandżaro.
Mam nadzieję, że moje marzenia się spełnią, jednak jeżeli nie wygram tych pieniędzy to i tak będę szczęśliwy, a na wakacje przyjadę w odwiedziny do Ciebie mój drogi przyjacielu.
Pozdrawiam,