zyciorys

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

mam napisac zyciorys prosze pomozcie
prosze
http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&hs=N4I&q=lebenslauf+beispiel&btnG=Szukaj&lr=

link dlugi ale jest, place co miesiac abonament za google, wiec korzystam z tej wyszukiwarki ile sie da!;)
Toś Ty bogaty, nas na to nie stać... :(

w sumie tez chciałem na tego posta wcześniej odpowiedzieć, ale moja odpowiedź byłaby strasznie bezczelna...:p
abonament za google?
wtedy się lepsze i trafniejsze strony pojawiają, a nie tak jak my, ludzie bez abonamentu musimy się męczyć, żeby w ogóle coś na googlu znaleźć...
ja tam zawsze znajdę co chcę ;-) za internet płacę krocie, to google mogę mieć za darmo :P
ale to jest wtedy nielegalne! alez, alez! ja p[lace 100 euro na miesiac za abonament, nawet newsletera mi przysylaja " co nowego w internecie" ;)
Mindi chyba nie wyczuła ironii płatnego google'a ;)
To jesteśmy kwita, bo Ty nie wyczułeś mojej ;-)))
Cos ta strona nie wchodzxi wyzej wymieniona mozecie podac jakies inne jeszcze mam napisac zyciorys słowny nie w punktach
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa