opis dnia

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

6 Uhr aufzustehen, Frühstück essen, müssen sie gewaschen, Verschleiß, dann über die Bus-und Jade in die Schule jetzt. Wo Sie wird bis Ende Lehren Jade odmu Mittag zu essen nach dem Mittagessen, treffen sich mit Mama über die Stadt und arbeiten zusammen, um eine Stunde mit dem Auto bis 17 für den sozialen Tanz-Klassen bis 21.00 Uhr nach Klasse I lernen, essen, Abendessen und ich gehe spac

sparwdzi mi ktos to zadnie czy jest bezbłednie napisane prosze
jest bezbłędnie
tez nie widze zadnego błędu ;)
o, w końcu ktoś coś bezbłędnie napisał! :)
a mozesz mi to przetumaczyc
ale mi poprawiliście humor :-))))
mozecie mi to przetumaczyc prosze pilne
bis zu 6, gewaschen, Verschleiß, frühstücken. dann gehe ich auf den Bus für schule.Nach und gehe zurück zur Schule und nach Hause gehen mit dem Auto mit meiner Mutter über die Ausbildung tanze gesellig.Wo Dance-Klassen sind bereits zu gelangen zusammen mit meiner Mutter wieder nach Hause und wir essen, Abendessen und dann gehe ich zum Schlafen und Lernen. a teraz jest dobrze
no, teraz jest dobrze :)
myślę, że możnaby się czegoś doszukać...:)
Ja bym poprawił ostatnie zdanie..;-) najpierw lernen a dopiero potem schlafen..;-)

chociaż.. moze i lepiej, wiecej się nauczy jak sie wyśpi..;-)
ludzie... ale się czepiacie...jedyne co mi tu zgrzyta, to za mało mądrych słów, takich jak np Verschleiß... ale no wiecie, obejdzie się bez tego, to żadna naukowa praca.
tutaj muszę się z Tobą niestety zgodzić. Amen!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Nauka języka