Proszę bardzo o pomoc w przetłumaczeniu 5 zdań.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mam do napisania tekst w którym opiszę co lubię, podoba mi się w moim przyjacielu a co nie podoba i denerwuje.

W moim przyjacielu podoba mi się, że ma poczucie humoru oraz lubię w nim to, że fascynuje się piłką nożną tak jak ja. Oprócz tego, cieszy mnie, ze mogę zawsze na nim polegać.Podoba mi się jeszcze to, że mamy wspólne tematy do rozmów. Natomiast nie podoba mi się w nim, że jest impulsywny i agresywny oraz denerwuje mnie to, że cały czas pali papierosy. Wkurza mnie także w nim, że nie zawsze dotrzymuje słowa i dlatego często się kłócimy.

Z góry dziękuję.
Może coś z tego wyjdzie :-)
In meinem Freund wie ich, das ist der Sinn für Humor und ich mag es, ist fasziniert, dass im Fußball wie ich.
Zusätzlich zu dieser, ich bin froh, dass ich kann immer auf ihn.
Ich mag es noch, dass wir gemeinsame Themen zu sprechen. Umgekehrt, ich mag es nicht dass ist impulsiv und aggressiv und stören mich ist, dass die ganze Zeit rauchen Zigaretten. Ich mag es nicht dass nicht immer die Worte Ehre und daher oft streit.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego