ogłoszenie po niemiecku, hilfe !

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam. Po raz pierwszy zwracam się z pomocą na tego typu stronie, ale tym razem muszę mieć pewność, że będzie ono dobrze zrobione.. pomocy luudzie!:)
Moim zadaniem jest napisanie ogłoszenia do młodzieżowego czasopisma niemieckojęzycznego, że szukam nowych przyjaciół.
Napisałem po polsku, ale potrzebuję tłumaczenie;

Cześć. Nazywam się... i chciałbym poznać nowych przyjaciół. Pochodzę z Polski i mam 17lat. W wolnym czasie lubię spotykać się ze znajomymi, grać na komputerze i imprezować.
Interesuję się sportem i trenuję siatkówkę. Uwielbiam słuchać muzyki (głównie rap i reggae). Moim ojczystym językiem jest polski, ale potrafię również angielski i niemiecki. Chętnie poznam ludzi z całego świata. Czekam z niecierpliwością na wasze wiadomości. Pozdrawiam! ; )
Również potrzebuje tego typu ogłoszenie, jeśli ktoś mialby chwile czasu i był tak miły prosiłabym o chociaż małe wskazówki np. jak napisac "w wolnym czasie lubie spotykac sie ze znajomymi itd" "Moj ojczysty to polski ale potrafie ang i niemiecki" "Chetnie poznam ludzi z całego swiata" chociaż tyle.
PRZEPRASZAM ŻE NAWET PO POSLKU NIE SFORMUŁOWAŁAM WŁASNEGO. ;P

»

Nur deutsch