Bardzo PROSZĘ o pomoc przetłumaczenia NA JUTRO!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Ubiegłe wakacje były jedne z najlepszych w moim życiu.. Na początku nich pojechałem do Chorwacjii. Spędziłem tam 7 dni opalając się oraz kapiąc sie w morzu. Przez ten czas świetnie się bawiłem. W tym czasie odwiedziałem wiele wspaniałych miejsc. Poznałem także wielu ciekawych ludzi. Po powrocie do domu grałem w piłkę z kolegami, czasami siedziałem w domu, ogladając telewizję. W te wakację momentami pogoda dopisywała dlatego dość częśto jeździłem nad morze. Może się wydawać , że były to zwyczajne wakacje, lecz ja nigdy takich nie miałem. Mam nadzieję, że za rok również bedą one tak ciekawe.

Bardzo proszę o pomoc!
To przeciez po polsku, a gdzie wersja niemiecka? Przeciez nie uczymy sie tutaj polskiego! Chyba ze jestem znowu w zlym forum! ;)
Dlatego proszę o przetłumaczenie na niemiecki.
To moze daj cos z siebie, jakis wklad wlasny, a nie cala robote zostawiasz innym
Dobrze, sam przetłumaczyłem, więc proszę poprawcie mi to. Wiem, że ma to być w imperfekcie choć za dobrze tego nie rozumiem. O to praca po polsku i przetłumaczenie:

Ubiegłe wakacje były jedne z najlepszych w moim życiu.. Na początku nich pojechałem do Chorwacjii. Spędziłem tam 7 dni opalając się oraz kapiąc sie w morzu. Przez ten czas świetnie się bawiłem. Odwiedziałem wiele wspaniałych miejsc, zwiedzałem miasta i oglądałem zabytki. Po powrocie z Chorwacji reszte wakacji spędziłęm w domu . Codziennie spotykałem się z kolegami. W wakację było ciepło dlatego bardzo często jeździłem nad morze. Lato spędziłem bardzo aktywnie. Przez ten czas wcale się nie nudziłem.

Meine letzt Sommerferien war eine aus Best in mein Leben. An Beginn mein Ferien ich fuhr nach Kroatien. Ich eintreibte dort 7 tags sonnenbad und schwimmen in das See. Durch dieser Zeit ich amüsiere sich ausgezeichnet. Ich besuchte viele toll Platzreservierung, Ich habe die Städte besichtigt und mir Sehenswürdigkeiten angesehen. Nach Comeback von Kroatien den Rest der Sommerferien habe ich zu Hause verbrachte. Alltäglich traf sich mit meinem Kumpans. In ferien war heiB deshalb ich fuhr nach das See sehr oft. Sommer habe ich sehr aktiv genutzt. Durch dieser Zeit ich ganz langweilte sich nicht.
Bardzo proszę o pomoc, gdyż mam to na jutro : (
Meine letzten Sommerferien waren eine der besten in meinem Leben. Zu Beginn der Ferien fuhr ich nach Kroatien. Hier verbrachte ich sieben Tage mit Sonnenbaden und Schwimmen im Meer. In dieser Zeit habe ich mich ausgezeichnet amüsiert. Ich besuchte viele tolle Plätze, besuchte Städte und sah mir deren Sehenswürdigkeiten an. Nach der Rückkehr aus Kroatien verbrachte ich den Rest der Sommerferien zu Hause. Täglich traf ich mich mit meinen Kollegen. Da es während der Ferien sehr heiß war, fuhr ich oft an die See. Den Sommer verbrachte ich sehr aktiv. In dieser Zeit habe ich mich überhaupt nicht gelangweilt.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Brak wkładu własnego