Niemiecki, zdanie na jutro!:(

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

zy pomoze mi ktos w zadaniu do Niemieckiego??

Der Nachmittag sieht gut aus: Nico trifft sich mit seinen Freunden, und dann sehen sie einem Freunde beim Bungee-Jumping zu.

Nach dem Abendbrot macht er seine Hausaufgaben, sieht ein bissvhn fen odres sufrt im Interbet. Vor dem Schlafengehen liest er noch ein Buch.

Er zehit sivh an, fruhstuckt und fahren mit dem Rad zur Schule, Radfahren ist praktisch und macht SSpap. Vor dum Unterricht bleiben noch ein paar Mibuten ZEIT. um acht hegt es los. Der Unterrocht dauert gewohnlich von acht bis vierzehn Uhr, je nachdem.

Vor dem Abendbrot ist Nico zu Hanse, denn die Familie isst gewohnlich gemeinsam zu Abend. Alle raden uber den Tag und uber alles Mogliche.

Nach der Schule kommt Nico nach Hause und isst Mittag- meistens alleine, denn seine Elter sind noch nicht da..

i do kazdego zdania mam ulozyć 5 pytań ..pomoze mi ktoś??
prosze mam toz danie na jutro ;((((((((((

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie