Prosze o przetłumacenie listu

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Jestem w krytycznej sytuacji potrzebny mi na jutro list czy chtoś da rade dziś go przetłumaczyć

Na początku tego listu chciałbym Cię serdecznie pozdrowić i przeprosić za to, ze dopiero odpisuje. Planuje wyjazd nad morze w sierpniu i chciałbym abyś ze mną pojechał.
Byłem tam w poprzednie wakacje które bardzo milo wspominam.Zapoznałem na tam o statnie nowego kolegę. Poznaliśmy sie podczas rejsu statkiem i od tamtego czasu większość czasu spędzaliśmy razem. Ogólnie dobry z niego kolega można na niego liczyć, pogadać z nim ale ma też swoje wady bardzo dużo gada ale to da sie znieść. Czas wolny często spędzaliśmy na pływaniu w morzy częstych wycieczkach rowerowych i pieszych. Mieszkaliśmy w tym samym hotelu więc często przesiadywaliśmy razem i grali w różne gry. Czekam na list od ciebie bo już dawno nie pisałeś.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie