pomooooooocy!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Drodzy Państwo

Nazywam sie Daniel i jestem zainteresowany państwa ofertą. Bardzo mi odpowiada, bo warunki są dla mnie korzystne. Uczę sie w technikum i jestem w tej chwili w klasie maturalnej. Uczę sie języka niemieckiego i potrafie sie dość swobodnie komunikować, ale z chęcią skorzystam z możliwości kursu. Chcę dalej rozwijać umiejętności językowe. Odpowiada mi podział obowiązków, ale proszę o szczegółowe informacje dotyczące moich obowiązków. Bardzo lubię gotować, bedę to robił z przyjemnością. Nie będzie też problemu z opieką nad dziećmi, dlatego, że sam mam młodszą siostrę (7 lat) i umiem postępować z dziećmi. Opiekowałem się już dziećmi w wakacje. Proszę o odpowiedź na moją wiadomość i podanie daty do której muszę podjąć decyzję. Mam nadzieję, że będą państwo zadowoleni z naszej współpracy.

Z wyrazami szacunku
Daniel
prosze przetłumaczcie... sprawa zagrozenia kumpla a ja lewa z niemieckiego
na prov moge przesłać nr konta- to się dogadamy :) , Takiej pracę i to jeszcze zad. dom. i to jeszcze za DARMO Tschüsss!
na priv moge przesłać nr konta- to się dogadamy :) , Takiej pracę i to jeszcze zad. dom. i to jeszcze za DARMO Tschüsss!
podaj mi swojego e-maila, mam taki podobny tekścik o opiece nad dziećmi to ci wyślę a resztę dopiszę, to dla mnie drobnostka. Mi też dużo ludzi pomaga, dlatego się odwdzięczam innym.
[email]

dziekuje ci bardzo bede wdzieczna
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie