Dom moich marzeń jest ulokowany na plaży, blisko oceanu. Zrobiony jest z cegły i pomalowany na mój ulubiony kolor. Na parapetach jest trochę czerwonych i żółtych kwiatów.
Mój dom ma dwa piętra, piwnicę i strych. Mam sześć pokoi, łazienkę, kuchnię i toaletę.
Jeden z pokoi na pierwszym piętrze jest wypełniony obrazami, rysunkami i artystycznymi rzeczami. W drugim pokoju mam pianino. Trzeci pokój jest salonem w którym mam mój komputer, telewizję i wiele gier do grania. Mogę tam posłuchać muzyki i pośpiewać w stylu karaoke. Na pierwszym piętrze mojego wymarzonego domu znajduje się wielka kuchnia. Posiada ona dużą lodówkę, wiele krzeseł barowych, oszklone szafki, zmywarkę i długi kuchenny blat. Mogę zrobić sobie lody o wszystkich smakach jakie chcę w moim specjalnym automacie do lodów.
Toaleta jest mała i pełna zielonych płytek.
Na drugim piętrze znajdują się trzy inne pokoje. Jeden z nich jest moją sypialnią w której mam wielkie łóżko. Na ścianie znajduje się trochę plakatów. Mam tam również kilka szafek i kilka interesujących książek.
Następny pokój jest moją garderobą. Trzymam tam wszystkie moje specjalne ubrania.
Ostatni z pokoi jest siłownią. To jest miejsce, w którym ćwiczę dla dobrej kondycji.
W łazience mam dużą wannę z opcją bąbelków i hydromasażu, parę ręczników, luster, kosmetyków i umywalkę.
Strych jest pełen starych rzeczy.
obok domu jest także garaż – mam w nim samochód.
Moje podwórko także jest ładne. Znajduje się tam dużo miejsc zielonych, las i huśtawka. Mam nawet basen z tyłu mojego wymarzonego domu.