mój wymarzony dom na 150 słów

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Proszę o opis wymarzonego domu na maksimum 150 słów
Martynko mam nadzieję, iż nie masz 7 latek na realu i rozumiesz co to znaczy wkład własny, inicjatywa itp?
Dom moich marzeń jest ulokowany na plaży, blisko oceanu. Zrobiony jest z cegły i pomalowany na mój ulubiony kolor. Na parapetach jest trochę czerwonych i żółtych kwiatów.
Mój dom ma dwa piętra, piwnicę i strych. Mam sześć pokoi, łazienkę, kuchnię i toaletę.
Jeden z pokoi na pierwszym piętrze jest wypełniony obrazami, rysunkami i artystycznymi rzeczami. W drugim pokoju mam pianino. Trzeci pokój jest salonem w którym mam mój komputer, telewizję i wiele gier do grania. Mogę tam posłuchać muzyki i pośpiewać w stylu karaoke. Na pierwszym piętrze mojego wymarzonego domu znajduje się wielka kuchnia. Posiada ona dużą lodówkę, wiele krzeseł barowych, oszklone szafki, zmywarkę i długi kuchenny blat. Mogę zrobić sobie lody o wszystkich smakach jakie chcę w moim specjalnym automacie do lodów.
Toaleta jest mała i pełna zielonych płytek.
Na drugim piętrze znajdują się trzy inne pokoje. Jeden z nich jest moją sypialnią w której mam wielkie łóżko. Na ścianie znajduje się trochę plakatów. Mam tam również kilka szafek i kilka interesujących książek.
Następny pokój jest moją garderobą. Trzymam tam wszystkie moje specjalne ubrania.
Ostatni z pokoi jest siłownią. To jest miejsce, w którym ćwiczę dla dobrej kondycji.
W łazience mam dużą wannę z opcją bąbelków i hydromasażu, parę ręczników, luster, kosmetyków i umywalkę.
Strych jest pełen starych rzeczy.
obok domu jest także garaż – mam w nim samochód.
Moje podwórko także jest ładne. Znajduje się tam dużo miejsc zielonych, las i huśtawka. Mam nawet basen z tyłu mojego wymarzonego domu.
nie mam 7 lat tylko lubię ten numer, może być//
Sei mir bitte nicht böse. Ich verstehe, dass Pubertät, die schwierige Zeit ist.
eine schwierige
moje gg to 8513321, jak zależy ci na tym zadaniu to napisz do mnie, mam takie podobne wypracowanie
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia