ferie 20 zdań do przetłumaczenia

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Moje ferie były ciekawe. Spędziłam je z przyjaciółmi. Często chodziłam z nimi do kina. Byłam też na dyskotekach i dobrze się bawiłam.Ja i moje koleżanki odwiedziłyśmy naszych znajomych. Moja koleżanka miała urodziny i zorganizowała imprezę. Była świetna impreza. Odwiedziłam też babcię i dziadka. Bawiłam się z moimi kuzynkami. Dużo rozmawiałyśmy. Bardzo je lubię. Czytałam książkę pt. : " Pachnidło- historia pewnego mordercy" i "Quo vadis". To bardzo ciekawe książki. Uczyłam się jeździć na nartach. Był także kulig na którym było dużo moich znajomych. Grałam na komputerze. Odwiedziłam mojego wujka, który jest bardzo miły. Każdego wieczoru dużo rozmawiałam z moją przyjaciółką Justyną. Opiekowałam się moim bratem i siostrą. Pomagałam babci która jest chora. Nie mogę doczekać się już kolejnych ferii. było super!

ma to być w czasie przeszłym perfekt. bardzo proszę o pomoc bo sama nie dam rady :(

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego