Tłumaczenie tekstu

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo proszę o przetłumaczenie, jestem w podbramkowej sytuacji, wiec proszę o pomoc

Dziękuje za twój ostatni list. Chce się z Toba fantastyczna wiadomością, poznałam chłopaka. Pierwszy raz spotkaliśmy się na spacerze z psiakami w parku. Nasza znajomość trwa już od 2 miesięcy a para od tygodnia. Zainteresowała się nim ponieważ człowiek który lubi psy musi mieć dobre serce. Podoba mi się w nim jego poczucie humoru, otwartość i odwaga. Jest również uczuciowy, bezinteresowny, pomocny, pobożny. Oczywiście nie jest ideałem, ma tez kilka wad. Jest zapominalski, staromodny i cichy. Marcin - bo tak ma na imię, studiuje na uniwersytecie – ekologie. Szerokich planów na przyszłość nie robimy, jesteśmy młodzi i mamy cale życie przed sobą. Poczekamy co nam Zycie przyniesie. Na razie cieszymy się sobą nawzajem.
Vielen Dank für deinen letzten Brief. Ich möchte dir etwas Interessantes erzählen. Ich habe einen netten Jungen kennen gelernt. Zum ersten Mal haben wir uns im Park getroffen, als wir unsere Hunde ausgeführt haben. Unsere Bekanntschaft dauert 2 Monate und wir sind seit einer Woche zusammen. Ich habe mich für ihn interessiert, weil der Mensch, der Hunde mag, gutes Herz haben soll. Er hat Sinn für Humor, ist mutig und offen. Mein Freund ist auch sensibel, hilsbereit, uneigennützig und gläubig. Es gibt keine Ideale, jeder Mensch hat Fehler, mein Freund ist vergesslich, altmodisch und still. Marcin- er heißt so, studiert Ökologie an der Universität. Wir schmieden keine Pläne für die Zukunft, wir sind noch jung und leben von einem Tag auf den anderen. Jetzt genießen wir das Leben und warten, was es bringt.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie