Potrzebna pilna pomoc w tłumaczeniu!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam, mam drobny problem. A mianowicie muszę napisac wypracowanie na niemiecki w czasie Perfekt. Czy ktokolwiek mógłby mi to przetłumaczyć?

W pierwszym tygodniu ferii byłem w górach. Pogoda była bardzo ładna. Jeździłem też na łyżwach.Moji koledzy lepili ze mną bałwana. Było bardzo fajnie!Robiliśmy bardzo dużo zakupów, w tym kupiłem sobie nowe buty. W drugim tygodniu ferii jeździłem na łyżwach. Często też spotykałem się z przyjaciółmi. Jednak moim ulubionym zajęciem było jeżdżenie na nartach. W ostatni weekend odwiedziłem dziadków. Piliśmy kawę i jedliśmy ciasto.Byliśmy też w kinie. Żałuję, że te ferie tak szybko się skończyły. To były niezapomniane wrażenia. Nigdy w życiu tak dobrze się nie bawiłem!

Z góry wam dziekuję za udzieloną pomoc!

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia