e-mail do koleżanki po niemiecku

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

cześć Aniu
Bardzo dziękuję za ostatniego e-maila.Co tam u ciebie Aniu słychać jak tam po kursie .Ja interesuje sie sportem i muzyką oraz grą w karty .w wolnym czasie najchetniej gram w karty .Najczęście wychodzimy wieczorem z przyjaciółmi do pizzeri .Tam siedzimy, rozmawiamy i gramy w bilarda.Moim najbardziej ulubionym zajęciem jest pieczenie tortów i ich dekorowanie .U mnie w kluczborku można spedzic czas na pływalni .można pospacerować po pieknym parku a wieczór spędzić w pizzerii lub pubie w gronie znajomych.Aniu chciałabym się dowiedzieć jak Ty spędzasz czas u siebie .Co robisz w wolnym czasie jakie masz zainteresowanie .
Będę już kończyła ten krótki e-mail mam nadzieje że się jeszcze kiedyś spotkamy i czekam na odpowiedź.

SERDECZNIE POZDRAWIAM
DŻAGA

to ma być 150-200 słów jak tam będzie coś brakowało to najwyżej dopisz
z góry wielkie dzięki

« 

Życie, praca, nauka

»

Brak wkładu własnego