Z polskiego na niemiecki. Potrzebna pomoc.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Bardzo proszę o przetłumaczenie tego tekstu na języka niemiecki. Z góry dziękuje. Asia

Nazywam się .... Urodziłam się .... w ..... Obecnie jestem uczennicą trzeciej klasy gimnazjum. Mam kochanych rodziców i młodszego brata.
Jestem szczupła blondynką o wzroście 170 cm i niebieskich oczach. Na co dzień lubię strój sportowy.
Interesuję się sportem i muzyką. Bardzo lubię grać w tenisa. Kiedyś uczyłąm się grać na gitarze. Chodziłam do szkoły muzycznej, jednakże inne zajęcia uniemożliwiły mi kontynuowanie nauki. W wolnych i niewolnych chwilach z pasją uczę się języka niemieckiego (:P)
Moim zdaniem jestem skromnym człowiekiem. Dla każdego staram się być miła i pomocna. U ludzi cenię szczerość, punktualność i inteligencję. Jak każdy niestety mam parę wad. Jestem leniwa i uparta. Lubię postawić na swoim. Mimo wszystko uważam, że rodzice wychowali mnie na dobrego człowieka, za co im z całego serca dziękuje.
Postaw na swoim i napisz twoja niemiecka propozycje!

« 

Pomoc językowa

»

Brak wkładu własnego