1. Przepraszam 
JEŚLI wpisałam tenże temat w nieodpowiednim miejscu - moim uzasadnieniem, ale również wyjaśnieniem, jest to, iż na wielu forach są osoby, które nie akceptują danego tematu, 
JEŻELI nie jest on napisany w wątku np. "tłumaczenia", który został założony dość dawno temu. W skrócie, 
SKORO dodałam ten temat "nie tam gdzie trzeba" to chciałam, aby nie "strzelano do mnie". Jestem tu "nowa", więc nie wiedziałam, czy tutaj panują takie zasady, lecz jak się okazuje to nie. 

2. (patrz do góry) 

3. Jestem dyslektykiem, ale przepraszam za błędy i serdecznie dziękuję za poprawę, iż moim celem jest ciągłe dążenie w 
KIERUNKU istoty doskonałej. 

4.haha... całkiem niezły żart :D redaguję: "chłopiec, którego boli ząb" 

5. Tak ma ją w zębach, bo każdy przecież ma ręce zębach. redaguję: "Blisko drzwi stoi kobieta, która wyciągnęła dłoń w stronę obrazu." 

6. A teraz kolejna odpowiedź z serii "rzeczy takie ludzkie". Oczywiście, że krzesło. Nigdy nie widziałeś krzesła z kubkiem w "ręku"? Redaguję: "W rogu siedzi dziadek z nogą w gipsie, którą opiera na krześle. Dziadek trzyma w ręku kubek"  

Tekst poprawiony: 

Na obrazku widać sześć osób, prawdopodobnie są rodziną. Blisko drzwi stoi kobieta, która wyciągnęła dłoń w stronę obrazu. W jej kierunku idzie mężczyzna z chusteczką w dłoni. Meżczyzna ma katar. Na środku pokoju stoi kanapa. Na tej kanapie leży chłopiec, którego boli ząb. Niedaleko, na fotelu siedzi kobieta. Chyba boli ją głowa. Na przodzie widać dziewczynkę, która trzyma się za brzuch. W rogu siedzi dziadek z nogą w gipsie, którą opiera na krześle. Dziadek trzyma w ręku kubek.  

Mam nadzieję, że już "naprawiłam" tekst. Będę wdzięczna za pomoc w tłumaczeniu.
edytowany przez frii: 15 gru 2010