zwyczaje żywieniowe polaków

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Pani zadała nam by napisac tekst o jedzeniu. Ja napisałam już tyle (przy okazji sprawdźcie mi):
Ich ernähre mich gesund. Ich frühstücke über 7.00 Zum Frühstück esse ich SchinkenbrOtchen mit Gurke und Radieschen. Manchmal esse ich Brot mit Nutella. Ich trinke Kakao aber Tee. Als Pausenbrot nehme ich in die schule Obst. Oft gibt Mama mir Apfel. Zu mittag esse ich Gemüsesuppe und Spaghetii und Salat. Das ist meine Lieblingsspeise. Ich drinke kompott. Obstsuppe ese ich niht gern. Zu Abend esse ich Müsli oder Joghurt und trinke Saft.

I teraz chce jeszcze by były zwyczaje żywieniowe polaków. Albo cokolwiek innego co dotyczy jedzenia. Proszę pomóżcie!

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa