Opis rodziny- prośba o przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Proszę o pomoc w prztłumaczeniu tekstu:

Mam na imię Edyta, mam 18 lat. Lubię słuchać muzyki, spotykać się z przyjaciółmi i oglądać filmy.
Moja mama ma na imię Ewa. Jest nauczycielką. Jest dośc wysoka, ma krótkie brązowe włosy. Lubi czytać ksiązki. Jest bardzo miła i wyrozumiała, zawsze mogę na nią liczyć.
Mój tata ma na imię Roman. Jest murarzem. Jest wysoki, dobrze zbudowany. Ma duże poczucie humoru, jest odpowiedzialny i towarzyski. Interesuje się sportem, lubi ogladać mecze i relacje z wydarzeń sportowych.
Mam także starszego brata. Ma na imię Przemek. Studiuje geografię i mieszka w Bydgoszczy. Jest sympatyczny, cichy i pomocny.
Moja rodzina jest bardzo fajna i serdeczna. bardzo ja kocham. Dobrze dogaduję się z rodzicami, mogę na nich liczyć w każdej sytuacji.

dziękuje i pozdrawiam
aneta-marlena: typowy przykład: w jednym miejscu podaje się tylko polski a w durgim przepuszczony przez Guglego. Zachęcam cię do odrabiania za nich lekcji. na pewno dużo się przez to nauczom! Masz freie Fahrt!

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie